Inboedelverzekering

In je huis verzamel je voor jou waardevolle spullen. Met een inboedelverzekering verzeker je deze bezittingen. Schade door diefstal, vernieling, brand en water zijn hierdoor volledig gedekt. Ook alle schade die veroorzaakt is door een plotseling en onvoorziene gebeurtenis zijn verzekerd in je inboedelverzekering. Door een leidingbreuk werkt je televisie niet meer of door een brand is je bank volledig verwoest. Het zijn maar een paar voorbeelden waarvoor je verzekerd bent met een goede inboedelverzekering.

 

Wat is het verschil tussen een woonhuis- en inboedelverzekering?

Een terechte vraag. Er is vaak verwarring over wat er in de woonhuis- of inboedelverzekering valt. Het antwoord is makkelijk. Je huis en alles wat erin vastzit en niet gemakkelijk los te krijgen is valt onder je woonhuisverzekering. Denk aan de badkamer en de keuken. Alles wat verder in je huis staat valt onder je inboedelverzekering. De vloer die in je huis ligt of de spullen die in je keukenkastjes staan bijvoorbeeld.

 

We regelen makkelijk en snel alle verzekeringen die je nodig hebt. Verzekeringen die passen bij jouw situatie. Niks meer en niks minder. We vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom leren we je graag kennen. > Afspraak maken

chevron-down