Motorverzekering

Ga goed verzekerd de weg op! Naast dat het verstandig is, is het verzekeren van wettelijke aansprakelijkheid van je motor verplicht. Deze WA-verzekering vergoedt schade die je met je motor bij anderen veroorzaakt. De schade aan je eigen motor is met deze verzekering niet gedekt. Daarvoor heb je een aanvullende verzekering nodig. En die aanvullende verzekering is een goed idee. Je wilt niet dat een klein ongelukje je bakken met geld kost.

 

In die aanvullende verzekering voor je motor zijn verschillende mogelijkheden. Om te bepalen welke motorverzekering het beste bij je past kijken we naar de waarde en leeftijd van je motor. Ook je financiële situatie nemen we mee. Wat kun je en wat wil betalen? Een uitgebreidere dekking betekent namelijk een hogere premie. Als je een ongeluk met je motor in het verkeer krijgt, vergoedt de schadeverzekering opzittende schade aan personen die bij je op de motor zitten.

 

We regelen makkelijk en snel alle verzekeringen die je nodig hebt. Verzekeringen die passen bij jouw situatie. Niks meer en niks minder.

We vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom leren we je graag kennen.

 

> Afspraak maken

 

chevron-down