Reis- en annuleringverzekering

Je hebt een vakantie geboekt. Ook op vakantie wil je niet voor onverwachte kosten komen te staan. Met een reisverzekering verzeker je jezelf en je reisgezelschap voor de financiële gevolgen van schade, verlies/diefstal van bagage of een ongeval tijdens de vakantie. Je kiest tussen dekking in Europa of de hele wereld. Er zijn daarnaast verschillende aanvullende dekkingen, zoals wintersport en autohulp. Met een passende reisverzekering ga je onbezorgd op vakantie. De voorpret kan nu echt beginnen!

 

SOS alarmcentrale

Sluit je een reisverzekering af dan kun je rekenen op SOS alarmcentrale. Je belt ze in alle onvoorziene situaties waarin je hulp nodig hebt. Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Een afgebroken sleutel in het slot of pech met je auto? Ze zijn er voor je.

 

Annuleringsverzekering

Als je vakantie onverwacht niet door gaat is dat al vervelend genoeg. Een annuleringsverzekering verzekert je voor de annuleringskosten en gemiste reisdagen. Op deze manier kan je het geld bewaren voor je volgende vakantie.

 

We regelen makkelijk en snel alle verzekeringen die je nodig hebt. Verzekeringen die passen bij jouw situatie. Niks meer en niks minder.

We vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom leren we je graag kennen.

 

> Afspraak maken

chevron-down