Werkmaterieelverzekering

De werkmaterieelverzekering dekt schade die is ontstaan tijdens werkzaamheden met machines, bijvoorbeeld tijdens grond- en graafwerkzaamheden. Denk aan een leiding die beschadigd raakt tijdens graafwerkzaamheden of als je tijdens het laden of lossen met je vorkheftruck een deuk in een vrachtauto rijdt. Het verzekeren van wettelijke aansprakelijkheid van je werkmaterieel is verplicht. Deze WA-verzekering vergoedt schade die door jouw werkmateriaal bij anderen veroorzaakt wordt. De schade aan je eigen machine is met deze verzekering niet gedekt. Daarvoor heb je een aanvullende verzekering nodig.

 

In die aanvullende verzekering voor je machines zijn verschillende mogelijkheden. Om te bepalen welke werkmaterieelverzekering het beste bij je bedrijf past kijken we naar verschillende zaken. We zorgen voor een passend advies zodat jij ontspannen en verzekerd aan het werk gaat.

 

We regelen makkelijk en snel alle verzekeringen die je nodig hebt. Verzekeringen die passen bij jouw situatie. Niks meer en niks minder. We vinden persoonlijk contact belangrijk.

Daarom leren we je graag kennen.

 

> Afspraak maken

Hoi, heb je vragen?
Ik help je graag verder!

Mocht je nog vragen hebben, dan helpen wij je graag verder. Maak een afspraak of neem contact met ons op.

Liever zelf regelen? Dat kan!

  • Nieuwe woning? Wijzig uw adres.
  • Andere auto gekocht? Vertel het ons!
  • Groene kaart verloren of nieuwe aanvragen?
chevron-down